Contact? Vul het contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!
Telefoon:

Wie zijn wij

Wij zijn David en Jeroen van Tilburg en zijn dé pannenkoekenbakkers uit de drechtsteden. We zijn dol op koken en bakken en serveren de lekkerste pannenkoeken en poffertjes!

In ons rode pannenkoekenhuis op wielen zijn wij het vrolijke duo bij jou op locatie. We rollen onze keuken naar jou toe! Pannenkoeken, die lekkere grote, worden door ons gebakken met verschillende toppings die jij lekker vindt. Regelmatig zullen wij op locatie te vinden zijn, dus houdt onze Socials in de gaten. Ook poffertjes serveren wij vanuit ons gezellige rode huisje.

Om van jouw evenement of feest een succes te maken hebben wij een aantal verschillende arrangementen samengesteld. Wij maken er zeker een smaakvolle herinnering van en spelen daarbij graag in op jullie wensen.

Voor evenementen waarbij veel kinderen aanwezig zijn hebben we een speciaal kinderarrangement. Hierbij worden ambachtelijke naturel pannenkoeken gebakken met verschillende zoete en feestelijke toppings.

Alle arrangementen zijn natuurlijk inclusief (poeder-)Suiker en Stroop!

Onze pannenkoekenhuisje is 4 meter lang en 2 meter breed en is te boeken voor iedere gewenste locatie met harde ondergrond. Het enige dat we nodig hebben is een stopcontact (230V - vrije groep!) voor 2 koelkasten, 2 afzuigkappen en verlichting. Het pannenkoekhuis beschikt over 8 gaspitten. Naar wens serveren wij ook koffie, thee en frisdrank. Zie onze arrangementen.

We zijn te bereiken bij voorkeur via het contactformulier. Laat een berichtje achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Suiker & Stroop is onderdeel van "Van Tilburg Verhuur". Hier kunt u alles huren om uw feest tot een succes te maken. Denk aan stoelen, tafels en tenten.